Henkilöstövuokraus

Helppoa,
nopeaa ja
riskitöntä

Henkilöstövuokraus

Minimoi riski ja täytä työvoimatarpeet

Henkilöstövuokraus on palvelu, jossa henkilöstövuokrausyritys etsii ja palkkaa työntekijän asiakkaan tarpeiden mukaan ja vuokraa henkilön asiakasyritykselle lyhyeksi tai pidemmäksi ajaksi. Tällä tavoin asiakas saa nopeasti työvoimaa eikä sido itseään mihinkään muuhun kuin sopimukseen, joka tehdään
henkilöstövuokrausyrityksen ja asiakasyrityksen välillä.

Henkilöstövuokraus

Miksi vuokratyövoimaa?

Henkilöstövuokraus

Milloin kannatta käyttää vuokratyövoimaa?

Minkälaisia työntekijöitä löydämme?

Kysy lisää, niin löydämme
yhdessä ratkaisun.

Henkilöstövuokraus

Miten löydämme työntekijöitä?

Prosessi

1. Aloituspalaveri ja tarvearviointi
2. Etsintä
3. Hakijoiden seulonta
4. Lupaavien ehdokkaiden esittely
5. Asiakas valitsee
6. Asiakas vuokraa työntekijän

Lisää otsikkotekstisi tähän

Jacek Kucharski

STH Steel
On hauskaa työskennellä Dobralla Yhteistyö sujuu ongelmitta ja helposti. Työntekijöiden asiat hoidetaan ammattimaisesti ja nopeasti. Voin suositella Dobraa työnantajana lämpimästi.

Alexander Lassfolk

STH Steel
Dobran palvelu on henkilökohtaista, joten uuden henkilökunnan mukaantulo on erittäin sujuvaa. Työntekijät ovat työnsä osaavia ammaatilaisia, joten sekä viestintä että itse työn tekeminen sujuu hvyin. Jos tulkkia on tarvittu, se on hoitunut Dobra puolesta. Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöstä!

Daria Kapusta

Dobra Finland
Löydämme oikean työntekijän oikeaan tehtävään. Olemme mukana aina rekrytointiprosessin alkamisesta työsopimuksen päättymiseen saakka. Tarjoamme työn alansa ammattilaisia, ja voimme luvata asiakkaillemme henkilöstövuokrausprosessin, joka on sujuva.

”Henkilöstövuokraus soveltuu tarpeisiisi erityisesti silloin, jos henkilöstötarve vaihtelee. Sopiva hetki vuokrata työvoimaa voi olla esimerkiksi sesonkiaikana sijaisten tarve tai organisaatiomuutos. Dobra tarjoaa tukea ja toimii linkkinä työnantajan ja työntekijän välillä koko prosessin ajan. Henkilöstövuokraus Dobran kautta on helppoa, nopeaa ja riskitöntä asiakasyritykselle.”

Daria Kapusta, rekrytointipäällikkö

Tutustu palveluihimme

Dobra tarjoaa henkilöstöpalveluja ja kirjanpitopalveluja ja haluaa tehdä sen asiakkaalle mahdollisimman helpoksi.

Henkilöstöpalvelut voivat tarkoittaa monia eri asioita. Tarjoamamme palvelut sisältävät henkilöstönvuokrauksen, rekrytoinnin, kansainvälisen rekrytoinnin ja HR-ulkoistamisen. Näiden palveluiden avulla haluamme vapauttaa aikaa asiakkailtamme, jotta he voivat keskittyä ydinliiketoimintaansa.

Kirjanpito on yrityksen ”rahan seurantaa”. Haluamme tarjota asiakkaillemme enemmän kuin pelkän perinteisen kirjanpidon. Annamme asiakkaillemme neuvoja verotusasioissa, sijoituksissa, poistoissa ja monissa muissa asioissa, jotta he voivat tehdä oikeita päätöksiä parhaan mahdollisen kannattavuuden saavuttamiseksi. Dobralla on vahva yhteistyö Monitor ERP:n kanssa. Autamme asiakkaitamme käyttämään ja löytämään hyviä integrointiratkaisuja ERPmoduulien ja ohjelman kirjanpito-osan välillä.

Helppoa, nopeaa ja riskitöntä

Henkilöstö­vuokraus

Henkilöstövuokraus on palvelu, joka mahdollistaa yrityksille väliaikaisen,
projektiluontoisen tai pitkäaikaisen pääsyn tarvitsemaansa työvoimaan,
erityisesti kiireaikoina tai kiireellisissä tilanteissa. Asiakkaan ei tarvitse huolehtia hallinnollisista asioista, jotka liittyvät työntekijän palkkaamiseen, sillä Dobra hoitaa palkat ja työehtosopimusten noudattamisen yms

Vapauta enemmän työaikaa!

Rekrytointi­palvelut

Rekrytointi kannattaa, kun ei halua käyttää omaa työaikaa työntekijöiden etsimiseen. Hakemusten läpikäyminen, haastattelut ja referenssien tarkistaminen, GDPR-määräysten noudattaminen vaativat paljon työtä. Meillä Dobra:lla osaamme tämän ja meillä on rutiinit ja järjestelmät tehdäksemme sen niin nopeasti ja
sujuvasti kuin mahdollista

Enemmän kuin pelkkä kirjanpito!

Kirjanpito­palvelut

Dobra tarjoaa kirjanpito- ja taloushallintapalveluita sekä Monitor ERP -ohjelmistossa että muissa ohjelmistoissa. Meillä on laaja kokemus erilaisista ohjelmistoista, ja teemme tiivistä yhteistyötä Monitor ERP:n kanssa pysyäksemme ajan tasalla. Dobran tiimi panostaa erinomaiseen asiakaspalveluun ja tarjoaa yrityksille mahdollisuuden hyödyntää kirjanpitäjiemme laajaa asiantuntemusta.

Ratkaise työvoimapula kansainvälisillä osaajilla!

Kansainvälinen rekrytointi

Kansainvälinen rekrytointi on prosessi, jossa yritykset etsivät työntekijöitä eri maista täyttääkseen erityistarpeensa. Se voi olla tarpeen erityisosaamisen tai puuttuvan työvoiman vuoksi. Kansainvälinen rekrytointi edellyttää yleensä monimutkaisten maahanmuutto- ja viisumiprosessien hallintaa, kulttuurista herkkyyttä ja kielitaitoa. Dobra on alusta asti työskennellyt eri kansalaisuuksien kanssa, ja löydämme osaajia
erilaisiin tehtäviin!

Tehokkaampi tapa hoitaa HR-asiat!

Hr-Ulkoistaminen

HR-ulkoistus on tarkoitettu yrityksille, joilla ei ole omaa henkilöstöhallinnon osastoa tai henkilöä, mutta jotka tarvitsevat sellaisen. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden saada henkilöstöhallinnon apua siten, että heidän tarvitsee maksaa vain tehokkaista työtunneista.

Referenssit

Tutustu asiakastarinoihimme

AMADA Automation Europe vuokrasivat työntekijän Dobra kautta, kun hakijoiden määrä vähentyi tietyillä tehtävillä. ”Suosittelisin yrityksiä kokeilemaan! Yhteistyö Dobran kanssa on ollut hyvä kokemus, toimiva vaihtoehto, jota voimme myös käyttää enemmän tulevaisuudessa. Se on hyvä tapa saada apua tilapäisiin huippuihin sekä lyhyempiin tai pidempiin jaksoihin.” -Magnus Björkskog
Referenssit

FAQ

Asiakas voi irtisanoa sopimuksen ilman irtisanomisaikaa koeajan aikana. Koeaika on puolet sopimuksen kestosta, mutta enintään 6 kuukautta. Jos asiakas haluaa irtisanoa sopimuksen sen jälkeen, kun koeaika on päättynyt, sovelletaan kyseisen työehtosopimuksen ehtoja, tai
sitten odotetaan, kunnes määräaikainen sopimus päättyy.

Kyllä, työntekijän voidaan siirtää asiakasyritykselle ilmaiseksi 8 kuukauden kuluttua. Jos työntekijän ottaa haltuunsa ennen tätä aikaa, peritään rekrytointikustannus tarjouksen mukaisesti.

Nimi(Pakollinen)
Valitse tarvitsemasi palvelu/palvelut(Pakollinen)