fbpx

Henkilöstöpalvelut

Henkilöstövuokraus ja rekrytointi

Tarjoamme henkilöstöpalvelut. Jos haluat vähentää riskejä työntekijöiden kanssa, henkilöstövuokraus sopii sinulle. Olemme mukana työntekijän löytämisestä siihen asti, kunnes hän saapui tänne ja kunnes palaa kotiin. Entäs henkilöstöpalvelut niille, jotka haluavat palkata itse? Dobra tarjoaa myös suoraa rekrytointia ja etsimme erilaisia työntekijöitä eri puolilta maailmaa. Eli kaikki yritykset tarvitsetvat henkilöstöpalvelut! Lue lisää henkilöstöpalveluistamme tarpeidesi mukaan!

Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus

Henkilöstö Dobran kautta on asiakasyritykselle helppoa, nopeaa ja riskitöntä. Työnantajana voit luottaa siihen, että saat työvoiman, joka valitaan huolellisesti asettamiesi vaatimusten perusteella. Emme näe mitään eroa siinä, mistä työntekijät tulevat, vaan työskentelemme asiakkaan toiveiden mukaan kielellä ja tietämyksellä. Emme myöskään näe rajoja toimialoille tai ammattiryhmille. Joskus meillä on työntekijöitä, jotka voimme sovittaa asiakkaan tarpeisiin jo tilatessamme, ja joskus etsimme työntekijöitä sen jälkeen, kun tilaus on tullut asiakkaalta. Tämän tarkoituksena on vastata asiakkaan tarpeita.

Rekrytointi

Rekrytointi

Työntekijöiden rekrytointi voi olla vaikeaa ja aikaa vievää. Me Dobralla työskentelemme rekrytoinnin parissa päivittäin ja olemme löytäneet tapoja tehdä prosessista nopea, sujuva ja luotettava. Meillä on rutiineja siitä, miten ehdokkaat suljetaan pois, ja otamme tarvittaessa apua myös ulkopuolisista valintavälineistä. Etsimme ehdokkaita eri kanavien kautta, julkaisemme työpaikkailmoituksia ja mainostamme. Sen jälkeen pidämme haastatteluja, soveltuvuuskokeita. Huolehditaan koko prosessista alusta loppuun, niin löydämme etsimäsi työntekijän toimialasta tai ammattiryhmästä riippumatta.