fbpx

Bemanningstjänster

Personaluthyrning och rekrytering

Vi erbjuder helhetslösningar inom bemanningstjänster. Om du vill miska risken med anställda lämpar sig personaluthyrning åt dej. Då är vi med från att hitta en arbetare tills han kommit hit och sedan återvänt. För att kunna erjuda bemanningstjänster åt se som heldre anställer själva erbjuder vi på Dobra också direktrekrytering av olika typer av arbetare från olika ställen i världen. Läs mer om våra bemanningstjänster enligt det behov ni har!

Personaluthyrning

Personaluthyrning

Personaluthyrning via Dobra är enkelt, snabbt och riskfritt för kundföretaget. Som arbetsgivare kan du lita på att du får arbetskraft som är utvalt med omsorg utifrån de krav som du ställer. Vi ser ingen skillnad på varifrån arbetarna kommer, utan jobbar efter kundens önskemål på språk och kunskap. Vi ser heller inga gränser på branscher eller yrkesgrupper. Ibland har vi arbetare som vi kan matcha med kundens behov redan vid beställning, och ibland söker vi arbetare efter att beställning kommit från kunden. Detta för att matcha det behov kunden har.

rekrytering

Rekrytering

Att rekrytera arbetare kan vara svårt och tidskrävande. På Dobra jobbar vi med rekrytering dagligen och har hittat sätt att göra processen snabb, smidig och tillförlitlig. Genom rutiner väljer vi bort kandidater och vi tar även hjälp av externa urvalshjälpmedel vid behov. Vi letar efter kandidater genom olika kanaler, sätter ut platsannonser och gör reklam. Därefter har vi intervjuer, lämplighetstest mm. Låt oss ta hand om hela processen från början till slut, så hittar vi den arbetare ni söker oavsett bransch eller yrkesgrupp.