Boka en arbetare

Dobra Finland är en länk mellan arbetsgivaren
&
arbetstagaren

Vi väljer arbetstagare med omsorg utifrån de krav som företaget har ställt. Som arbetsgivare kan du lita på att du får arbetskraft av bästa kvalitet. Vi tar hand om avtalsenliga skyldigheter och ärenden, samt lönerelaterade, praktiska arrangemang. Vi ser till att du får en smidig och problemlös rekryteringsprocess.

Vår bemanningsprocess

dobra bemanning

Startmöte

rekry dobra

Sökning efter kandidat

urval

Urval

arbetsgivar ansvar

Arbetsgivaransvar

arbetslening

Arbetsledning

arbetsledning-dobra 8

Uppföljning och fortlöpande kontakt

Dobra + kund

Kund

Dobra

Fördelar med att anlita personal via Dobra

_dobra-finland-bemaning-Daria-Kapusta

”Bemanning passar speciellt bra när behovet av personal varierar. Rätt tillfälle att hyra in arbetskraft kan vara till exempel vid högsäsong, vikariebehov eller organisationsförändringar. Dobra ger stöd och fungerar som en länk mellan arbetsgivaren och arbetstagaren under hela processens gång. Bemanning via Dobra är enkelt, snabbt och riskfritt för kundföretaget.”

-Daria Kapusta, rekryteringsansvarig

FAQ

Bemanning är en tjänst för företag som är i behov av arbetskraft. Bemanning är ett effektivt sätt att hyra in arbetskraft eftersom du sparar både tid och pengar. Genom bemanning kan företaget hyra in arbetskraft med rätt kompetens för ett kortvarigt eller långsiktigt behov.  Bemanningsprocessen sköts av bemanningsföretaget så att kunden endast behöver sköta om arbetsledningen av den anställda.  

Ett bemanningsföretag är ett företag som anställer medarbetare som hyrs ut för uppdrag som bemanningskonsulter på andra företag. Företag som har behov av att hyra personal kan vända sig till ett bemanningsföretag för att täcka sitt personalbehov både kort- och långsiktigt. 

Kontakt

Tel+358 44 493 4313
E-post: johan.fredlund@dobrafinland.fi

Referenser