Företag

Lättare
att försöka!

Dobra Finland som företag

Metallindustrientreprenörerna Tommy Löfs, Sven Grankulla och Timo Prittinen grundade Dobra Finland 2019. Till en början erbjöd Dobra bara bemanningstjänster. Alla grundarna har lång erfarenhet av affärer och även personlig erfarenhet av att anställa personal för det egna företagets behov. Utifrån dessa erfarenheter började de fundera över personalrekryteringsprocessen och bestämde sig för att etablera ett företag där de utmaningar de själva stött på skulle elimineras. Dobra Finland har utvecklats som ett företag sedan starten och erbjuder idag inte bara personaluthyrning utan även administration och egenanställningstjänster.

Spela videoklipp

Lär känna företaget

För närvarande växer Dobra kraftigt i områdena: Vasa, Seinäjoki och Karleby. Vi erbjuder våra tjänster i hela landet, men eftersom vårt kontor är beläget i Jakobstad, kan vi enkelt betjäna våra kunder på plats i närområdet. För närvarande erbjuder vi bemanningstjänster och bokföringstjänster

Dobra Finland som företag

Vår mission är att förenkla företagarnas arbetsdag

Syn

Vi strävar efter att vara den ledande leverantören av bemanningstjänster och skapa långsiktiga partnerskap med företag. Vårt mål är att erbjuda innovativa lösningar som uppfyller våra kunders behov. Vi strävar också efter att bli kända för vår högkvalitativa
kundservice inom bokföringssektorn.

Vårt värde

Vi vill vara ärliga gentemot våra kunder, samarbetspartners och medarbetare, oavsett om nyheterna är positiva eller negativa. Vi tror att ärlighet varar längst och det är något vi inte kommer att ändra på, även om vårt företag växer.

Problem uppstår alltid när man gör saker, men det är hur man hanterar dem som gör skillnaden. Vi på Dobra vill inte känna oss bättre än våra kunder, utan snarare som vinnare tillsammans med våra kunder. Vi tror på framgång genom samarbete och uppnår det genom att vara öppna med våra kunder om situationen.

Ansvar

Vi vill att varje jobbsökande får svar på sina ansökningar, även om svaret är negativt. På samma sätt vill vi att varje kund ska få bra service oavsett företagets storlek. Detta uppnås genom goda rutiner och genom att ständigt påminna oss själva och andra om detta.