Yritys

Helpottaa
yrittämistä!

Dobran tarina

Metallialan yrittäjät Tommy Löfs, Sven Grankulla ja Timo Prittinen perustivat Dobra vuonna 2019. Kaikilla perustajilla oli pitkä kokemus yrittäjyydestä, ja he huomasivat käyttävänsä paljon aikaa ja resursseja sopivan henkilökunnan hankkimiseen yrityksiinsä. Näiden kokemusten pohjalta he alkoivat pohtia rekrytointiprosessia ja päättivät perustaa yrityksen, jossa heidän kohtaamansa haasteet voitaisiin ratkaistaa. Aluksi Dobra tarjosi vain henkilöstövuokrauspalveluita, mutta perustamisensa jälkeen Dobra on kehittynyt yrityksenä ja tarjoaa tänään paitsi henkilöstövuokrausta myös rekrytointi-, henkilöstöhallinto- ja kirjanpitopalveluita.

Katso video

Toimialue

Dobra on kasvanut alueellisesta palveluntarjoajasta kansalliseksi toimintamalliksi, palvellen aluksi asiakkaita ainoastaan Pohjanmaalla ja kaupungeissa kuten Pietarsaari, Vaasa, Kokkola ja Seinäjoki.

Missio

Missiomme on helpottaa yrittämistä

Visio

Haluamme toimia esikuvana muille yrityksille tarjoamalla korkealaatuisia palveluita, jotka ylittävät odotukset

Arvot

Me haluamme olla rehellisiä asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme ja työntekijöillemme, oli uutinen sitten positiivinen tai negatiivinen. Uskomme, että rehellisyys kestää ja se on asia, jota emme tule muuttamaan, vaikka yrityksemme kasvaa.

Ongelmia ilmenee aina kun tekee asioita, mutta se,
miten niitä käsittelee, tekee eron. Me Dobra:lla emme halua tuntea olevamme asiakkaitamme parempia, vaan pikemminkin voittajia yhdessä asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhteistyön menestykseen ja teemme sen saavuttaaksemme olemalla avoimia tilanteen suhteen asiakkaittemme kanssa.

Haluamme, että jokainen työnhakija saa vastauksen hakemuksiinsa, vaikka vastaus olisikin kielteinen. Haluamme samalla tavoin, että jokainen asiakas saa hyvää palvelua riippumatta yrityksen koosta. Tämä saavutetaan hyvien käytäntöjen avulla ja muistamalla jatkuvasti sekä itse että ympärillämme olevia tästä.