Yritys

Helpompaa
yrittämistä!

Dobra Finland yrityksenä

Metallialan yrittäjät Tommy Löfs, Sven Grankulla ja Timo Prittinen perustivat Dobra Finlandin vuonna 2019. Aluksi Dobra tarjosi ainoastaan henkilöstövuokrauspalveluita. Kaikilla perustajilla on pitkä kokemus liiketoiminnasta ja myös henkilökohtaista kokemusta henkilöstön vuokraamisesta oman yrityksen tarpeisiin. Näiden kokemusten pohjalta he alkoivat pohtia henkilöstövuokrausprosessia ja päättivät perustaa yrityksen, jossa ne haasteet, joihin he itse olivat törmänneet, olisi eliminoitu. Dobra Finland on kehittynyt yrityksenä alkuajoista ja tarjoaa nykyisin henkilöstövuokrauksen lisäksi myös hallinto- ja itsensätyöllistämispalveluita.

Katso video

Tutustu yritykseen

Tällä hetkellä Dobra kasvaa voimakkaasti alueilla:
Pietarsaari, Vaasa, Seinäjoki ja Kokkola. Tarjoamme palvelujamme koko maassa, mutta koska toimistomme sijaitsee Pietarsaaressa, voimme helposti palvella
asiakkaitamme paikan päällä lähialueillamme. Tällä hetkellä tarjoamme henkilöstöpalveluja ja kirjanpitopalveluja.

Dobra Finland yrityksenä

Missiomme on helpottaa yrittäjien työarkea

Visio

Pyrimme olemaan johtava henkilöstöpalveluiden tarjoaja ja luomaan pitkäaikaisia kumppanuuksia yritysten kanssa. Tavoitteenamme on tarjota innovatiivisia henkilöstöratkaisuja, jotka täyttävät asiakkaidemme tarpeet. Pyrimme myös tunnetuksi korkealaatuisesta asiakaspalvelustamme kirjanpitosektorilla.

Arvomme

Me haluamme olla rehellisiä asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme ja työntekijöillemme, oli uutinen sitten positiivinen tai negatiivinen. Uskomme, että rehellisyys kestää ja se on asia, jota emme tule muuttamaan, vaikka yrityksemme kasvaa.

Ongelmia ilmenee aina kun tekee asioita, mutta se,
miten niitä käsittelee, tekee eron. Me Dobra:lla emme halua tuntea olevamme asiakkaitamme parempia, vaan pikemminkin voittajia yhdessä asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhteistyön menestykseen ja teemme sen saavuttaaksemme olemalla avoimia tilanteen suhteen asiakkaittemme kanssa.

Vastuullisuus

Haluamme, että jokainen työnhakija saa vastauksen hakemuksiinsa, vaikka vastaus olisikin kielteinen. Haluamme samalla tavoin, että jokainen asiakas saa hyvää palvelua riippumatta yrityksen koosta. Tämä saavutetaan hyvien käytäntöjen avulla ja muistamalla jatkuvasti sekä itse että ympärillämme olevia tästä.