fbpx

Henkilöstövuokraus

Miksi vuokratyövoimaa?

Mistä ja millaisia työntekijöitä rekrytoimme?

karta 2

Henkilöstövuokraus prosessimme

dobra bemanning

1. Aloituskokous

rekry dobra

2. Hakuprosessi

3. Haastattelut

urval

4. Ehdokkaiden esittely asiakkaalle

arbetsgivar ansvar

5. Asiakas hyväksyy työntekijän

dobra rekrytering

6. Valmistelevat asiat, kuten mahdollinen muutto, majoitus jne.

arbetsledning-dobra 8

7. Työn johtaminen

Dobra + asiakas

Asiakas

Dobra

_dobra-finland-bemaning-Daria-Kapusta

”Henkilöstövuokraus soveltuu tarpeisiisi erityisesti silloin, jos henkilöstötarve vaihtelee. Sopiva hetki vuokrata työvoimaa voi olla esimerkiksi sesonkiaikana sijaisten tarve tai organisaatiomuutos. Dobra tarjoaa tukea ja toimii linkkinä työnantajan ja työntekijän välillä koko prosessin ajan. Henkilöstövuokraus Dobran kautta on helppoa, nopeaa ja riskitöntä asiakasyritykselle.”

-Daria Kapusta, rekrytointipäällikkö

UKK

Henkilöstövuokraus on palvelu yrityksille, jotka tarvitsevat työvoimaa. Henkilöstövuokraus on tehokas tapa saada työvoimaa, koska siinä säästyy sekä aikaa että rahaa. Henkilöstövuokrauksen avulla yritykseen saadaan oikeaa osaamista joko lyhyt- tai pitkäaikaiseen tarpeeseen. Henkilöstövuokrausyritys huolehtii prosessista, joten asiakasyrityksen vastuulle jää ainoastaan työntekijän työnjohto.

Henkilöstövuokrausyritys on yritys, joka palkkaa työntekijöitä vuokrattavaksi työtehtäviin toisiin yrityksiin. Henkilöstövuokrausyrityksen puoleen voivat kääntyä sellaiset yritykset, jotka haluavat ratkaisun henkilöstötarpeisiinsa lyhyellä tai pitkällä aikavälillä. 

Asiakkaitamme