fbpx

Personaluthyrning

Varför hyrd arbetskraft?

Varifrån och vilken typ av arbetare rekryterar vi?

karta 2

Process för personaluthyrning

dobra bemanning

1. Startmöte

rekry dobra

2. Sökande efter kandidater

3. Intervjuer

urval

4. Presentation av kandidater åt kunden

arbetsgivar ansvar

5. Kunden godkänner arbetaren

dobra rekrytering

6. Förberedande ärenden som eventuell flytt, boende mm.

arbetsledning-dobra 8

7. Arbetsledning

Dobra + kund

Kund

Dobra

_dobra-finland-bemaning-Daria-Kapusta

”Bemanning passar speciellt bra när behovet av personal varierar. Rätt tillfälle att hyra in arbetskraft kan vara till exempel vid högsäsong, vikariebehov eller organisationsförändringar. Dobra ger stöd och fungerar som en länk mellan arbetsgivaren och arbetstagaren under hela processens gång. Bemanning via Dobra är enkelt, snabbt och riskfritt för kundföretaget.”

-Daria Kapusta, rekryteringschef

FAQ

Bemanning är en tjänst för företag som är i behov av arbetskraft. Bemanning är ett effektivt sätt att hyra in arbetskraft eftersom du sparar både tid och pengar. Genom bemanning kan företaget hyra in arbetskraft med rätt kompetens för ett kortvarigt eller långsiktigt behov.  Bemanningsprocessen sköts av bemanningsföretaget så att kunden endast behöver sköta om arbetsledningen av den anställda.  

Ett bemanningsföretag är ett företag som anställer medarbetare som hyrs ut för uppdrag som bemanningskonsulter på andra företag. Företag som har behov av att hyra personal kan vända sig till ett bemanningsföretag för att täcka sitt personalbehov både kort- och långsiktigt. 

Referenser