Ilmoita työntekijä tarpeesta, niin otetaan yheyttä!

Dobra Finland toimii linkkinä työnantajan
&
työntekijän välillä

Valitsemme työntekijät huolellisesti juuri yrityksesi asettamien vaatimusten perusteella. Työnantajana voit luottaa siihen, että löydämme parhaat tekijät yritykseesi. Me huolehdimme yrityksesi puolesta lakisääteisistä velvollisuuksista, palkkausasioista ja käytännön järjestelyistä. Tarjoamme yrityksellesi sujuvan ja vaivattoman rekrytointiprosessin.

Henkilöstövuokrausprosessimme

dobra bemanning

Aloituskokous

rekry dobra

Hakuprosessi

urval

Valinta

arbetsgivar ansvar

Työnantajavastuu

arbetslening

Työnjohto

arbetsledning-dobra 8

Seuranta ja jatkuva yhteydenpito

Dobra + asiakas

Asiakas

Dobra

Näin hyödyt Dobran palveluista

_dobra-finland-bemaning-Daria-Kapusta

”Henkilöstövuokraus soveltuu tarpeisiisi erityisesti silloin, jos henkilöstötarve vaihtelee. Sopiva hetki vuokrata työvoimaa voi olla esimerkiksi sesonkiaikana sijaisten tarve tai organisaatiomuutos. Dobra tarjoaa tukea ja toimii linkkinä työnantajan ja työntekijän välillä koko prosessin ajan. Henkilöstövuokraus Dobran kautta on helppoa, nopeaa ja riskitöntä asiakasyritykselle.”

-Daria Kapusta, rekrytointipäällikkö

UKK

Henkilöstövuokraus on palvelu yrityksille, jotka tarvitsevat työvoimaa. Henkilöstövuokraus on tehokas tapa saada työvoimaa, koska siinä säästyy sekä aikaa että rahaa. Henkilöstövuokrauksen avulla yritykseen saadaan oikeaa osaamista joko lyhyt- tai pitkäaikaiseen tarpeeseen. Henkilöstövuokrausyritys huolehtii prosessista, joten asiakasyrityksen vastuulle jää ainoastaan työntekijän työnjohto.

Henkilöstövuokrausyritys on yritys, joka palkkaa työntekijöitä vuokrattavaksi työtehtäviin toisiin yrityksiin. Henkilöstövuokrausyrityksen puoleen voivat kääntyä sellaiset yritykset, jotka haluavat ratkaisun henkilöstötarpeisiinsa lyhyellä tai pitkällä aikavälillä. 

Ota yhteyttä

Tel+358 44 493 4313
E-post: johan.fredlund@dobrafinland.fi

Asiakkaitamme