Dobra Finland toimii linkkinä työnantajan ja työntekijän välillä

Valitsemme työntekijät huolellisesti juuri yrityksesi asettamien vaatimusten perusteella. Työnantajana voit luottaa siihen, että saat parhaat tekijät yritykseesi. Me huolehdimme yrityksesi puolesta lakisääteisistä velvollisuuksista, palkkausasioista ja käytännön järjestelyistä. Tarjoamme yrityksellesi sujuvan ja vaivattoman rekrytointiprosessin.

Henkilöstövuokrausprosessimme

dobra bemanning

Aloituskokous

rekry dobra

Ilmoituksen laatiminen

urval

Valinta

arbetsgivar ansvar

Työnantajavastuu

arbetslening

Työnjohto

arbetsledning-dobra 8

Seuranta ja jatkuva yhteydenpito

Dobra + asiakas

Asiakas

Dobra

Näin hyödyt Dobran palveluista

dobra-finland-bemaning-Daria-Kapusta

”Henkilöstövuokraus soveltuu tarpeisiisi erityisesti silloin, jos henkilöstötarve vaihtelee. Sopiva hetki vuokrata työvoimaa voi olla esimerkiksi työn keskeytyminen, sijaistarve tai organisaatiomuutokset. Dobra tarjoaa tukea ja toimii linkkinä työnantajan ja työntekijän välillä koko prosessin ajan. Henkilöstövuokraus Dobran kautta on helppoa, nopeaa ja riskitöntä asiakasyritykselle.”

-Daria Kapusta, rekrytointipäällikkö

UKK

Henkilöstövuokraus on palvelu yrityksille, jotka tarvitsevat työvoimaa. Henkilöstövuokraus on tehokas tapa saada työvoimaa, koska sen käytössä säästyy sekä aikaa että rahaa. Henkilöstövuokrauksen avulla yritykseen saadaan oikeaa osaamista joko lyhyt- tai pitkäaikaiseen tarpeeseen. Henkilöstövuokrausyritys huolehtii prosessista, joten asiakasyrityksen vastuulle jää ainoastaan työntekijän työnjohto.

Henkilöstövuokrausyritys on yritys, joka palkkaa työntekijöitä vuokrattavaksi työtehtäviin toisiin yrityksiin. Henkilöstövuokrausyrityksen puoleen voivat kääntyä sellaiset yritykset, jotka haluavat ratkaisun henkilöstötarpeisiinsa lyhyellä tai pitkällä aikaigt. 

Ota yhteyttä

Puh+ 358 44 978 0540
Sähköposti: daria.kapusta@dobrafinland.fi

Dobra Finland Oy Ab

Jaakonkatu 13

68600 Pietarsaari

Asiakkaitamme