Kirjanpito

Enemmän kuin
pelkkä kirjanpito!

Kirjanpito

Enemmän kuin pelkkä kirjanpito!

Havaitsimme, että asiakkaamme haluavat saada enemmän irti kirjanpitäjistään. Usein asiakkaamme miettivät, mitkä säännöt koskevat tiettyjä työehtosopimuksia, toimialoja jne. Haluamme toimia asiakkaidemme tukena, jonne he voivat soittaa, jos heillä on kysymyksiä poistoista, työehtosopimuksista, kirjanpitosäännöistä jne. Ja tietysti kaikki tämä sisältyy hintaan. Olemme huomanneet, että se mitä ärsyttää asiakkaitamme eniten on, kun he ovat joutuneet maksamaan ylimääräisitä kuluista, joista he eivät
ole olleet tietoisia. Olemme selkeitä alusta alkaen siitä, mitä palveluun sisältyy, ja pyrimme saamaan mahdollisimman paljon sisällytettyä hintaan 

Monitor ERP

ERP-järjestelmä kirjanpitomoduulilla

Monitor ERP on yksi johtavista valmistusyritysten ERP järjestelmistä. He kehittävät jatkuvasti tuotettaan ja tarjoavat asiakkailleen mahdollisuuden kirjata kirjanpitoa suoraan järjestelmään. Me Dobra:lla olemme tehneet pitkäaikaista yhteistyötä Monitorin kanssa tarjotaksemme heidän asiakkailleen kirjanpitoratkaisun. Pidämme kirjanpitäjämme ajan tasalla ohjelman suhteen ja voimme antaa neuvoja kirjanpitoon liittyvistä asetuksista ja mahdollisuuksista ohjelman avulla. Monitor ERP:llä on tällä hetkellä kaikki toiminnot paitsi palkkamoduuli. Palkkamoduuli on siis ratkaistava toisella tavalla. Tässä meillä Dobra:lla on useita vaihtoehtoja ja ratkaisuja tehokkaalle tiedon siirrolle Monitor ERP:stä erilaisiin palkkaohjelmiin. 

Kirjanpito-ohjelma

Käytämme asiakkaan oma ohjelma

Mitä se oikeastaan tarkoittaa, että käytämme asiakkaan omas ohjelma? Se tarkoittaa sitä, että hankimme lisenssin asiakkaalle heidän valitsemaansa kirjanpito-ohjelmaan, jos heillä ei vielä ole sellaista, ja jos heillä on jo oma kirjanpito-ohjelma, jota he käyttävät, jatkamme sen käyttöä. Tällä tavalla asiakkaan on helppo vaihtaa kirjanpitotoimistoa, koska uuden kirjanpitotoimiston tarvitsee vain saada pääsy käyttämäänsä ohjelmaan ja jatkaa siitä, mihin edellinen toimisto jäi. Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvän hinnan ja hyvän palvelun, jotta he tuntisivat, että heillä on jo oikea kirjanpitotoimisto, vaikka he saisivat tarjouksia muualta. Päivittäin käyttämämme ja uusille asiakkaille tarjoamamme ohjelmat ovat Netvisor, Monitor ERP, Fennoa ja Procountor. Jos asiakkaalla on toinen ohjelma ja he haluavat vaihtaa meihin, siihen on yleensä ratkaisuja.

Hyödyt kun valitset Dobra

Kiinteä hinta ilman yllätyskuluja

Tarjoamme kiinteän hinnan, emmekä laskuta erikseen pienistä asioista kuten puheluista ja vastaavista. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme selkeä ja läpinäkyvä hinnoittelu, joka helpottaa budjetin suunnittelua ja estää odottamattomien kustannusten syntymisen.

Ilmainen kommunikaatio ja neuvonta

Meillä kommunikointi ja puhelinneuvonta ovat aina maksuttomia. Voit aina ottaa meihin yhteyttä kysyäksesi neuvoa tai saadaksesi lisätietoja ilman, että kustannukset nousevat. Olemme täällä sinua varten ja tarjoamme mielellämme tukea ja vastauksia kaikkiin kysymyksiisi.

Me sovimme aina lisätyöstä etukäteen

Pyrimme tarjoamaan kiinteän hinnan ja pitämään siitä kiinni, mutta jos asiakas haluaa lisäapua, joka ei sisälly alkuperäiseen tarjoukseen, ilmoitamme siitä etukäteen. Asiakkaalla on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä lisätyöt.

Aktiiviset vinkit tulosten parantamiseen

Pyrimme jatkuvasti maksimoimaan yrityksesi kannattavuutta ja jaamme arvokkaita oivalluksia ilman, että sinun tarvitsee kysyä. Näin voit tehdä muutoksia parantaaksesi tuloksiasi parhaalla mahdollisella tavalla

Kirjanpitäjän vaihtaaminen

Kuulostaako kirjanpitäjän vaihtaminen hankalalta?

Me Dobra:lla keskitymme vain sähköiseen kirjanpitoon, mikä tarkoittaa, että kun asiakas vaihtaa meihin, he joko ottavat käyttöön sähköisen järjestelmän tai siirrymme aiemmasta järjestelmästä. Jos et vielä käytä sähköistä järjestelmää, nyt on hyvä aika aloittaa, ja Dobra auttaa sinua siinä. Jos sinulla on jo sähköinen järjestelmä, riittää kun annat meille kirjautumistiedot järjestelmääsi ja annat tarvittavat valtuutukset suomi.fi-palvelussa, niin hoidamme loput.

Dobra tarjoaa seuraavat palvelut

Kysy lisää, niin löydämme
yhdessä ratkaisun

Referenssit

Tutustu asiakastarinoihimme

Cramo Kokkola sai apua kasvamiseen ja talouden hallintaan

JRT Bygg sai toimialatuntemusta kirjanpitäjiltään

UKK

Meillä ei ole omaa kirjanpito-ohjelmaa, vaan käytämme asiakkaan jo olemassa olevaa ohjelmaa. Jos asiakkaalla ei ole omaa ohjelmaa tai haluaa vaihtaa, voimme tarjota useita erilaisia ratkaisuja, kuten esimerkiksi Netvisor

Kyllä! Voit vaihtaa meille milloin vain. Kokenut henkilökuntamme hoitaa siirtoprosessin niin pitkälle kuin mahdollista omatoimisesti, jotta sinun ei tarvitse tehdä enempää kuin tavallisesti. Ymmärrämme, että yritykset saattavat tarvita vaihtoa kirjanpitopalvelussa eri syistä, ja olemme täällä tekemään siirtymästä mahdollisimman helppoa ja mukavaa sinulle. Ota meihin yhteyttä, kun olet valmis vaihtoon, niin hoidamme loput, jotta voit keskittyä yrityksesi pyörittämiseen.

Tietysti! Toivotamme tervetulleeksi kaikenlaiset yritykset ja toimialat. Tavoitteenamme on tarjota räätälöityjä kirjanpitopalveluita, jotka sopivat juuri sinun yrityksesi ainutlaatuisiin tarpeisiin, oli toimialasi mikä tahansa. Olemme täällä hoitamassa talouttasi ja tukemassa liiketoimintaasi, olit sitten vasta perustanut yrityksen tai jo vakiintunut toimija. Ota yhteyttä keskustellaksesi siitä, miten voimme auttaa juuri sinun yritystäsi kasvamaan ja kukoistamaan.

Nimi(Pakollinen)
Jos sinulla on 5 työntekijää ja maksat palkat kahdesti kuukaudessa, vastaus on 10
Kirjanpito-ohjelmisto
Mistä kuulit Dobrasta?