Joustava
talousassistentti

Vaikka itsekin voi tehdä paljon, aina se ei kannata.

Kun luotat yrityksesi taloushallinnon käsiimme, sinulle jää aikaa siihen, missä olet parhaimmillasi ja voit omistaa vapaa-ajan vaikka perheellesi.

Anna Dobran olla henkilökohtainen TALOUSASSISTENTTISI

Ota yhteyttä!

Tarvitsetko apua taloushallinnossasi? Kuvaile alla projektisi ja yrityksen tilannetta.

Kun olemme vastaanottaneet yhteydenottopyyntösi, asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä.

Yritys

Dobran Joustava talousassistentti -palvelu sisältää kokonaisratkaisut seuraaviin tarpeisiin

Dobra-finland-Matilda-Katja-ekonomi

”Haluamme tukea yrityksiä niiden kehityksessä ja työskennellä lähellä asiakasta. Lakisääteisten tehtävien lisäksi teemme muitakin toimistotöitä, joista yrittäjät mielellään haluavat itse eroon. Toimintaamme kuvaavat hyvin sanat joustavuus ja hyvä viestintä. Meille hyvä viestintä tarkoittaa säännöllisyyttä ja selkeyttä. Olemme vain puhelun päässä ja pallottelemme mielellämme yrittäjien kanssa kysymyksiä ja tilanteita, joita eteen tulee.

Kun osa yrittäjän työstä siirtyy meidän hoidettavaksemme, vapautuu aikaa omiin vapaa-ajan puuhiin ja perheelle. Yrittäjä istuu usein iltaisin kotona tai toimistolla ja tekee paperihommia yömyöhään. Ne ovat sellaisia tehtäviä, joista joku muukin suoriutuisi, mutta niitä varten ei kuitenkaan kannata palkata ketään erikseen. Haluamme auttaa erityisesti tällaisissa tapauksissa. Tarjoamme kokonaisratkaisua, jossa yritys saa kaiken hallinnollisen tuen yhdestä ja samasta paikasta.”

Käytämme seuraavia ohjelmistoja