Palvelut

Helpottaa
yrittämistä!

Palvelut

Palveluvalikoimamme

Dobran missio on helpottaa yrittämistä, ja kaikki palvelumme perustuvat tähän. Dobran perustamisen tarkoituksena oli alun perin rekrytoida ja vuokrata työntekijöitä yrityksille. Tämä palvelu tunnetaan nimellä ”henkilöstöpalvelu” tai ”henkilöstövuokraus”. Voidaksemme tarjota kokonaisratkaisuja asiakkaillemme, olemme laajentaneet liiketoimintaamme niin, että voimme lisäksi rekrytoida suoraan, hoitaa HR-tehtäviä ja kirjanpitoa asiakkaidemme puolesta.

Tutustu palveluihimme

Mitä Dobra tarjoaa?

Jokaisen asiakkaan tarpeet ovat erilaisia, ja rakennamme usein räätälöityjä ratkaisuja asiakkaillemme, jotta he maksavat vain siitä, mistä he tarvitsevat. Yritämme nähdä kaiken asiakkaan näkökulmasta ja tehdä prosessin mahdollisimman yksinkertaiseksi asiakkaalle

Tutustu palveluihimme

Dobra tarjoaa henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, muutos-, HR- ja kirjanpitopalveluita, ja tehtävämme on tehdä asiakkaalle mahdollisimman helppoa.

Henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalvelut ovat palveluita, jotka auttavat yrityksiä täyttämään pitkäaikaisia ja lyhytaikaisia henkilöstötarpeita.

Muutos- ja HR-palvelut auttavat yrityksiä hallinnollisissa tehtävissä, jotka liittyvät työntekijöihin.

Kirjanpito on varmasti jokaiselle yrittäjälle tuttua, mutta siinä on paljon muutakin kuin vain lakisääteinen kirjanpito. Ohjaamme asiakkaitamme verotuskysymyksissä, investoinneissa, poistoissa ja monilla muilla alueilla, jotta he ymmärtävät kaikki heidän taloudesta ja voisivat tehdä oikeat päätökset saavuttaakseen parhaan mahdollisen kannattavuuden.

Helppoa, nopeaa ja riskitöntä

Henkilöstö­vuokraus

Henkilöstövuokraus on palvelu, joka mahdollistaa yrityksille väliaikaisen, projektiluontoisen tai pitkäaikaisen pääsyn tarvitsemaansa työvoimaan, erityisesti kiireaikoina tai kiireellisissä tilanteissa. Asiakkaan ei tarvitse huolehtia hallinnollisista asioista, jotka liittyvät työntekijän palkkaamiseen, sillä Dobra hoitaa palkat ja työehtosopimusten noudattamisen yms

Vapauta enemmän työaikaa!

Rekrytointi

Rekrytointi kannattaa, kun ei halua käyttää omaa työaikaa työntekijöiden etsimiseen. Hakemusten läpikäyminen, haastattelut ja referenssien tarkistaminen, GDPR-määräysten noudattaminen vaativat paljon työtä. Meillä Dobra:lla osaamme tämän ja meillä on rutiinit ja järjestelmät tehdäksemme sen niin nopeasti ja
sujuvasti kuin mahdollista

Enemmän kuin pelkkä kirjanpito!

Kirjanpito

Dobra tarjoaa kirjanpito- ja taloushallintapalveluita sekä Monitor ERP -ohjelmistossa että muissa ohjelmistoissa. Meillä on laaja kokemus erilaisista ohjelmistoista, ja teemme tiivistä yhteistyötä Monitor ERP:n kanssa pysyäksemme ajan tasalla. Dobran tiimi panostaa erinomaiseen asiakaspalveluun ja tarjoaa yrityksille mahdollisuuden hyödyntää kirjanpitäjiemme laajaa asiantuntemusta.

Ratkaise työvoimapula kansainvälisillä osaajilla!

Kansainvälinen rekrytointi

Kansainvälinen rekrytointi on prosessi, jossa yritykset etsivät työntekijöitä eri maista täyttääkseen erityistarpeensa. Se voi olla tarpeen erityisosaamisen tai puuttuvan työvoiman vuoksi. Kansainvälinen rekrytointi edellyttää yleensä monimutkaisten maahanmuutto- ja viisumiprosessien hallintaa, kulttuurista herkkyyttä ja kielitaitoa. Dobra on alusta asti työskennellyt eri kansalaisuuksien kanssa, ja löydämme osaajia
erilaisiin tehtäviin!

Tehokkaampi tapa hoitaa HR-asiat!

HR-palvelut

HR-palvelut on tarkoitettu yrityksille, joilla ei ole omaa henkilöstöhallinnon osastoa tai henkilöä, mutta jotka tarvitsevat sellaisen. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden saada henkilöstöhallinnon apua siten, että heidän tarvitsee maksaa vain tehokkaista työtunneista.

Sääntömukainen ja nopea muutos!

Muutospalvelut

Muutospalvelut tukevat yrityksiä koko muutosneuvotteluprosessin ajan, mahdollisuuksien tutkimisesta lakien tulkintaan ja tarvittavien asiakirjojen laatimiseen. Helpotamme myös keskusteluja työntekijöiden kanssa ja tarjoamme tukea työnhaussa. Tarvittaessa voimme tilapäisesti sijoittaa henkilöstön muihin yrityksiin pitääksemme heidät yrityksessä.